Inspiráció minden héten

Blog

Legyél Mindig Kutyás! Évértékelő

Itt jön az Évértékelő workshop! Nézd meg a videót, ami vezeti az önreflexiódat, és használd mellé az e-könyvet is, ami segít végighaladni a folyamaton!

E-könyv, ami ami segít végighaladni a folyamaton:

Ha tagja vagy a Legyél Mindig Kutyás! Klubnak, vagy a Belső Körnek, már megkaptad e-mailben a programhoz kapcsolódó e-könyvet, szóval irány a postafiókod!

Ha neked még nincs meg az e-könyv,  iratkozz fel, és máris megkapod te is!

Miről is szól ez az egész?

Ahogy közeledünk az év végéhez, elkezdünk visszatekinteni. Egyre többet jut eszünkbe, hogy milyen évünk volt. Azt tapasztalom, hogy legtöbbször nem könnyű erre a kérdésre válaszolni, mert volt benne mindenféle, rengeteg különböző szerepben és területen.

Amikor viszont megszületik a válaszunk, az nagyon felemelő érzés. Egyszerre tudjuk látni a nagy képet, és újra közel kerülhetünk a részletekhez is. Az is igaz, hogy ez nem csak úgy megtörténik velünk, hanem igényel némi elmélyülést és módszerességet.

Az elmélyülést magadnak kell megadnod, én csak fel tudom rá hívni a figyelmedet.

A módszer kapcsán azonban tudok segíteni, ez a Legyél Mindig Kutyás! Évértékelő workshop. A fenti videó vezeti az önreflexiódat, az e-könyv pedig segít végighaladni a folyamaton.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Belső körhöz! Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy biztosan megkapd a Legyél Mindig Kutyás! tartalmakat.