Kutyás vagy?

Akkor legyél MINDIG kutyás!

Tudd meg, hogy

 • Mi az, amit a legtöbb kutyás félreért a saját működése kapcsán!
 • Emiatt miért nem vagy motivált használni, amit már tudsz!
 • Van számodra egy másik út is, a Legyél Mindig Kutyás! Klub, ahol hasonlóan gondolkozó kutyásokkal együtt tanulhatod meg kiterjeszteni az egész életedre azt, ami miatt annyira imádsz kutyázni!

Imádod a kutyáddal töltött időt, így időnként csak az húz át a rossz napokon, hogy amikor vége ennek az egésznek, mehetsz a kutyádhoz? Mert vele jó lesz, ott harmónia van és jókedv… Igen, velem is volt ilyen. De mára tudom, hogy van egy ennél sokkal előrevivőbb út is! Mi ez, és hogyan teheted a legnagyobb személyes erőforrásoddá?

Mi, kutyások hajlamosak vagyunk a kutyázásra mint az életünk különleges, védett zugára tekinteni. Pedig ennél sokkal több van benne, és azt gyanítom, hogy a kutyád is boldog lenne, ha látná megtörténni, hogy az életed minden részén sikerrel alkalmazod azt, ami miatt annyira imádsz kutyázni.

Ki vagyok én, hogy ilyeneket mondok?

Nyíri Gabi vagyok, és abban segítem a kutyásokat, hogy a kutyás élményeiket beépítsék a személyes fejlődésükbe. Mert az előrelépés nagyon gyakran nem valami új dolog megtanulásából jön, hanem abból, hogy elkezdjük tudatosan használni azt, ami valahol másutt – igen, például a kutyázásban – már jól működik. A kutyázás 25 éve része az életemnek, és több, mint 1.000 óra személyes fejlesztési tapasztalattal a hátam mögött mára tudatosan keresem, hogy a kutyás lét során elsajátított hozzáállást és készségeket hogyan terjeszthetjük ki sikerrel az életünk más területeire is. Ez a Legyél Mindig Kutyás!-elv.

Gabi_Elfie_Transparent_big-e1588961601225.png

A félreértés

Mi az, amit a legtöbb kutyás félreért a saját működésével kapcsolatban? Íme két jellemző gondolkodási mintázat, ami a gondok fő forrása:

 • Mit gondolnak a kutyások általában, kin múlik egy kutya-ember kapcsolat minősége? Ha az a kapcsolat jó, akkor a kutyán. Mert ő csodálatos, persze. Ha nem jó, akkor meg biztos az emberen. Mert ő nem elég jó, nem csinálja ügyesen.

 • Hogyan tekintenek a kutyások általában az életükre? Úgy, hogy az életüknek vannak különálló területei, amikben nagyon különbözően érzik magukat.
  Kutyázni szuper – ebben mindenki egyetért.
  Másutt – a munkában, a családdal, a barátokkal, szabadidőben – legtöbbször lényegesen vegyesebb a kép, ha nem egyenesen borús.

„Mindenki azt gondolja, hogy neki van a legjobb kutyája.
És senki nem téved.”

W. R. Purche

Rakd össze a kettőt! A közkeletű gondolkodás szerint van az életednek egy szuper jó része, a kutyázás, aminek a létrejöttében neked nem osztottak lapot, mert az azon múlik, hogy a kutyád csodálatos. A te szemszögedből nem túl felemelő…

Ezért nem vagy motivált használni, amit már tudsz!

„Minden nagyszerű kutya mellett ott van egy nagyszerű gazdi.”

Nyíri Gabi

Pedig valójában pontosan tudod, hogy mennyire fontos a gazdi működése a jó kutya-ember kapcsolatban. A kutyás tapasztalatod megmutatja, hogy minden nagyszerű kutya akkor tud kiteljesedni, ha van mellette egy gazdi, aki biztosítja mindazt, amire ehhez szükség van. Látod, hogy baj van akkor is, ha minden a gazdiról szól, és akkor is, ha hiányoznak a megfelelő keretek.

De amíg csak a kutyák nagyszerűsége jár a fejedben, nem tűnik értelmes dolognak azzal foglalkozni, hogy mi van a gazdi működésedben, amivel hozzájárulsz a jó kapcsolat kialakításához.
Ha már a felismerésnél elakad az egész, dehogy leszel motivált tudatosan használni másutt is azt, amivel gazdiként létrehozod az imádott kapcsolatodat a kutyáddal…
Van azonban egy másik út is!

Legyél MINDIG kutyás! Oké, de hogyan?

A cél: Kiterjeszteni az egész életedre azt, ami miatt annyira imádsz kutyázni!

Az egy alapelv a személyes fejlődésben, hogy ha szeretnénk valamiben előrelépni – jelen esetben az élet egyéb területein –, akkor ahhoz nyúlunk, ami valahol már bevált – esetünkben a kutyázásban. Oké, de hogyan?

Amit mostanra biztosan tudsz:
 • Imádod a kutyázást!
 • Bizonyos dolgokat jól csinálsz gazdiként, ha létre tudtál hozni egy szuper jó kapcsolatot a kutyáddal!
Mi kell még?
 • Állj bele, és vállald fel önmagad előtt a saját hozzájárulásodat ahhoz, hogy kutyázni jó!
 • Foglalkozz vele, hogy pontosan mi van a működésedben, ami ezt lehetővé teszi!
 • Kezdd el ezeket a dolgokat kiterjedtebben, tudatosabban használni!

A tudatosítás önmagában érték, mert irányítani kezdi a figyelmedet. Ha nem teszel ezen kívül semmit mást, már tettél egy lépést előre. De ne állj meg itt!

Itt a Legyél Mindig Kutyás! Klub!

Számos módon igyekszem támogatni a fejlődésedet: írok rövid, inspiráló posztokat, írtam hosszan egy-egy témáról, forgatok videókat, ahol a kamerán keresztül a szemedbe nézek, és így próbálok irányt mutatni.
A nehézség mindig ugyanaz: Nálad a labda, hogy ezeket lefordítsd a saját életedre, fejlődésedre. Egyedül kellett megbirkóznod a megszakításokkal, azzal, hogy elterelődött a figyelmed.
És tudom, hogy van, ami ennél sokkal jobban működik: ha itt és most, folyamatosan együtt haladunk!
A Klubban összeszedtem az összes szükséges elemet.

Mit kapsz?

Havonta egy élő, online programot velem és a fejlődésük iránt hasonlóan elkötelezett kutyásokkal, ahol saját magadon, a tudatosságodon, a működéseden tudsz dolgozni
Letölthető segédleteket, munkalapokat, hogy a szemlélet és tudás mellett legyenek konkrét akcióterveid is
Hozzáférést az utolsó 2 program anyagaihoz, hogy visszanézhesd őket és még jobban el tudj mélyülni
Emlékeztetőket, visszatekintéseket a fókuszod folyamatos fenntartása érdekében

A következő élő, online program
2024. 07. 27. 19:00

Mindezt havi 2.990,- forintért.

A saját folyamatos személyes fejlődésed HAVONTA annyiért, amennyit egy-egy kutyás foglalkozásért ALKALMANKÉNT simán kifizetsz. Megéri, ugye?

Nem kockáztatsz semmit!

Belépsz a Klubba, megnézed az elmúlt 2 alkalom anyagát, eljössz az élő programra, és ha akarod, itt be is fejezted az egészet. De úgysem fogod, tudom! 🙂

 • Nincsenek meglepetések, minden a te kezedben van!
  Havonta fizetsz, nincs automatikus terhelés.
 • Nem hagyod nálam a bankkártya adataidat, a SimplePay rendszerén keresztül fizetsz.

P. S.: Készen állsz rá, hogy kutyásként éld az életed minden pillanatát? Szeretnéd kiterjeszteni és tudatosan használni azokat a működéseidet, amik miatt annyira imádsz kutyázni? Indulj el az úton most, és lépj be a Legyél Mindig Kutyás! Klubba! Kattints ide!