Inspiráció minden héten

Blog

E-könyv újratöltve

9 éve jelent meg az első írásom a kutyás személyes fejlődésről. Ha már évforduló, legyen ajándék is! Itt a Szempontkönyv a hétköznapokhoz két lábon és hat lábon. Töltsd le most!

Először is, íme az e-könyv, ráérek utána mesélni róla, hogy hogyan kezdődött ez az egész a kutyás személyes fejlődés.

Az e-könyv letöltéséhez kattints ide!

Azzal indult, hogy észrevettem valamit. Feltűnt, hogy gyakran ugyanazok a témák bukkannak fel az agility edzéseken és a vállalati tréningek során – a két helyen, ahol egyének fejlesztésével foglalkoztam.

Így tudatosan keresni kezdtem, hogy a kutyás lét során elsajátított hozzáállás és készségek hogyan terjeszthetők ki sikerrel az élet más területeire is. Ebből született meg a blog. Pontosan 9 éve jelent meg az első írásom a kutyás személyes fejlődésről.

Idő közben többféle formát öltött a dolog, de a cél nem változott: segíteni a kutyásoknak kiteljesedni azáltal, ami miatt annyira imádnak kutyázni.

  • Létrejött a Belső kör, a hírlevél, amivel biztosan nem maradsz le az újdonságokról. Ha még nem tetted meg, itt tudsz feliratkozni.
  • Útnak indítottam a Legyél Mindig Kutyás! Klubot is, ami elindít és rajta tart azon az úton, hogy a kutyázásban jól bevált működéseidet tudatosan kiterejszd az életed más területeire is. Amellett, hogy havonta élőben tanulhatsz velem, számos extrával támogatom a fejlődésed. Részletek a Klubról itt.

Azt is szoktam mondogatni, hogy a kutyás személyes fejlődésben benne van az én saját utam is. Amikor leírom, hogy 9 éve egyszer csak elindult a dolog, aztán ezzel meg azzal kibővült, úgy tűnhet, hogy nagyon sima és magától értetődő volt az egész. Pedig a háttérben rengeteg tanulás és belső munka zajlott. Ahogy érett, rendszerbe került, hogy miben is hiszek a kiteljesedés kapcsán. Emellett az először felfedezett részletek ugyanúgy megállják a helyüket most is.

Ezt a felismerést én kaptam ajándékba erre az évfordulóra. Ugyanis egy ideje azon gondolkoztam, hogy mi lehetne a ti ajándékotok. Így jutottam el a régi, félretett anyagokhoz. Elkezdtem nézegetni őket: van ezekben valami, ami éréket adhat most?

És őszinte örömmel láttam, hogy igen. A Szempontkönyvet még az első év során írtam, és szeretettel adom át most neked. Forgasd örömmel!  

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Belső körhöz! Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy biztosan megkapd a Legyél Mindig Kutyás! tartalmakat.